Word vriend of vrijwilliger

Beeckestijn kan niet zonder vrienden en vrijwilligers

Als Vriendenstichting ondersteunen wij de eigenaren en exploitanten van Beeckestijn. Dat gebeurt door middel van overleg en advies en met financiën die zijn bijeengebracht door de Vrienden. Bij veel projecten is dat al zichtbaar geworden. Als Vriend ondersteunt u ons bij het uitvoeren van dat beleid en wordt uw donatie op veel plaatsen zichtbaar op dit prachtige erfgoed.

Meld u aan als vriend of vrijwilliger

Al vanaf € 20,- per jaar ondersteunt u als Vriend het werk van de Vrienden van Beeckestijn. Maar ook zonder donatiebedrag kunt u een bijdrage leveren door u in te zetten als vrijwilliger voor het Museumhuis of in de tuinen. U ontvangt 2 x per jaar onze Nieuwsbrief.

Ga naar het aanmeldformulier

Hieraan wordt uw donatiegeld besteed

Als Stichting Vrienden van Beeckestijn willen wij zoveel mogelijk donatiegeld besteden aan onze doelstelling: het behouden en versterken van het cultureel erfgoed de buitenplaats Beeckestijn. Dat zijn onze doeluitgaven.

Lees hoe de taart verdeeld is

De Vrienden- en vrijwilligersmiddag

Om het jaar organiseert de Vriendenstichting in samenwerking met Huis Beeckestijn, Natuurmonumenten en Hendrick de Keyser een interessante middag voor alle Vrienden, tuin- en museumvrijwilligers.

Lees meer….

Wij zijn een ANBI-erkende instelling

Uw donatie aan de Stichting Vrienden van Beeckestijn komt in aanmerking voor belastingaftrek. Onze Stichting heeft namelijk de ANBI status. Het totaal van uw donaties en giften zijn aftrekbaar boven 1% van het verzamelinkomen.

Lees meer….