Eten & drinken

Eten en drinken in Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige locatie om bijvoorbeeld voor of na een wandeling iets te eten en te drinken. Hiervoor worden verschillende mogelijkheden geboden.

 

Zelf eten en drinken meenemen

Aan de zuidzijde van de buitenplaats bevinden zich verschillende grasvelden voor dagrecreatie. Te bereiken vanaf het parkeerterrein en in de zomerperiode ook toegankelijk voor auto’s. Hier is alle ruimte om te genieten van de natuur en van meegebrachte etenswaren. Heel belangrijk is om de velden schoon achter te laten. Maar let op: barbecueën en open vuur is niet toegestaan.

Op stap met de picknickmand

Wat is er mooier dan met een goed gevulde picknickmand de Buitenplaats Beeckestijn in te trekken. Wilt u hierover meer weten of een gevulde picknickmand bestellen, neem dan contact op.

Neem contact op over picknicken in Beeckestijn….

Individueel of in klein gezelschap

Individueel of met een klein gezelschap kunt u terecht op een plek waar u in alle rust of juist met elkaar geniet van een heerlijk kopje koffie met een lekker taartje na een wandeling. Waar u de dag kunt beginnen met een heerlijk ontbijt of met familie op zondag gaat lunchen.

Lees meer over Brasserie Beeckestijn….

Groepen van meer dan 30 personen

Nadere informatie volgt.

Neem contact op over mogelijkheden voor groepen van meer dan 30 personen…..

Activiteiten nu en in de komende tijd

Er zijn geen aankomende evenementen.

Eerdere activiteiten: