Trouwen op Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een trouwlocatie

Beeckestijn is een door de Gemeente Velsen erkende locatie waar een burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken. De stijlkamers van het hoofdhuis zijn geschikt voor de trouwplechtigheid (tot 30 personen), intieme diners (tot 30 personen) en recepties (tot 80 personen). Het Zuidelijk Koetshuis is uitermate geschikt voor een huwelijksceremonie, met aansluitend een huwelijksfeest, receptie of een feestelijk diner. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 150 personen. De uitgestrekte tuinen met hun kronkelende paadjes en romantische waterpartijen zijn een dankbaar decor voor een geslaagde fotoreportage.

 

 

Aanvraag Beeckestijn als trouwlocatie

Kiest u Beeckestijn als trouwlocatie dan dient u een aanvraag te doen bij Vereniging Hendrick de Keyser. Op de website vindt u informatie over de beschikbare ruimten, de zaalhuur en de maximale capaciteit van de locatie.

Meer info en reserveren….

Trouwen in Gemeente Velsen

Als u trouwt op Beeckestijn trouwt u binnen de Gemeente Velsen. Voor het aanmelden van uw huwelijk verwijzen wij u naar het digitale loket van de Gemeente. Op de website vindt u alle informatie over het aanmelden van een huwelijk/partnerschapsregistratie en kunt u de betreffende formulieren downloaden.

Ga naar het digitale loket Gemeente Velsen….¬†

Trouwfoto’s maken op Beeckestijn

Voor het maken van trouwreportages in de tuinen en/of in het hoofdhuis is een vergunning van Vereniging Hendrick de Keyser nodig. Deze moet vooraf worden aangevraagd. Voor het toelaten van auto’s op het voorplein worden extra kosten in rekening gebracht. Op Beeckestijn is het gebruik van drones niet toegestaan omdat de gehele Buitenplaats in de no-fly zone ligt. Neem contact op met de afdeling Tijdelijke Verhuur van Vereniging Hendrick de Keyser, telefoonnummer 020-5210630 of doe een aanvraag per mail.

Aanvraag per mail….