De eigenaars van de Brasserie

 

In de onze Nieuwsbrief van maart 2017 stelden de eigenaars chef-kok Michel Nijsten en event manager Susanne Ammerlaan van Brasserie Beeckestijn zich voor.

Toen we Restaurant Beeckestijn op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid betraden wisten we het meteen: dit is de plek waar wij onze droom willen realiseren. De monumentale buitenplaats, waar regelmatig bruiloften zijn, de prachtige tuinen maar ook de goede bereikbaarheid, vormen de unieke combinatie waar wij al een tijd naar op zoek waren. Met een mooie kaart, betaalbare prijzen en een warme, gezellige sfeer, willen wij de brasserie laagdrempelig en toegankelijk maken voor een breed publiek.

Natuur naar binnen

Michel is een chef-kok in hart en nieren. Zijn ambitie is om in Brasserie Beeckestijn mooie gerechten toegankelijk te maken voor iedereen. De natuur speelt daarbij een grote rol. Michel: ‘Ik wil letterlijk en figuurlijk de natuur naar binnen halen. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk ga werken met seizoensgebonden producten, afkomstig van leveranciers uit de streek maar ook met kruiden uit de eigen kruidentuin’.

Thuis voelen

Susanne maakte de afgelopen tien jaar carrière als event manager voor diverse grote organisaties. Met haar ervaring heeft zij alles in huis om de gasten zich thuis te laten voelen in Brasserie Beeckestijn. Susanne: ‘We willen dat Brasserie Beeckestijn in alle opzichten een warm bad is voor gasten en dat gaat verder dan alleen een geweldige keuken. Veel aandacht, persoonlijk contact en alles tot in de puntjes verzorgd. Iedereen moet zich hier thuis voelen.

Private dinners en huwelijken

Brasserie Beeckestijn is van dinsdag tot en met zondag geopend, van 8.30 – 18.00 uur. Op maandagen en in de avonden is de locatie te reserveren voor zakelijke of privé gezelschappen (vanaf 15 personen), voor exclusieve events of ‘private dinners’. Buitenplaats Beeckestijn is tevens een officiële huwelijkslocatie. Daarom kijken wij al uit naar de eerste huwelijken die reeds in de agenda staan.

Duurzaamheid

Brasserie Beeckestijn is een locatie die graag duurzaam werkt. Dit betekent dat er specifiek voor een evenement wordt ingekocht. Wanneer een gast zich heeft aangemeld, zal de brasserie daarop hun voorbereidingen treffen en inkopen gaan doen. Indien men zich uiterlijk twee weken voorafgaand afmeldt worden geen kosten in rekening gebracht.