Storm Poly heeft enorm veel schade aangericht op Buitenplaats Beeckestijn. Natuurmonumenten werkt keihard aan het herstel. Het herstel van de stormschade brengt veel extra kosten met zich mee. Help je ons met een eenmalige bijdrage?

Onze boswachters doen er alles aan om de schade te inventariseren en paden zo goed mogelijk vrij te maken. De komende dagen zullen de boswachters, maar ook aannemers en boomverzorgers nog druk zijn. We proberen zo snel mogelijk onveilige situaties te verhelpen en omgewaaide bomen op te ruimen. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond kunnen bezoekers weer veilig de buitenplaats en het parkbos betreden. De verwachting is dat dit enkele dagen kan gaan duren.

Help mee met het herstel

Het herstel van de stormschade brengt veel extra kosten met zich mee. Help je ons met een eenmalige bijdrage? Samen laten we deze eeuwenoude buitenplaats weer floreren. Het via onderstaande link gedoneerde geld komt daadwerkelijk ten goede aan het herstel van Beeckestijn.

Je kunt doneren via deze link: