Brasserie | Restaurant Beeckestijn in Velsen-Zuid is als nummer 22 opgenomen in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2023. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca onlangs bekend. Daarmee scoort Brasserie | Restaurant Beeckestijn het best van alle terrassen in de regio.

,,Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat”, zeggen eigenaren Michel Nijsten en Susanne Ammerlaan van Brasserie | Restaurant Beeckestijn.

De brasserie scoort vooral goed op service, kwaliteit en productkennis. ,,Het is fijn om in de rapporten terug te lezen wat wij zelf zo belangrijk vinden’’, aldus de eigenaren. ,,Aandacht geven aan de gast van binnenkomst tot bij het weggaan. Daarbij is het belangrijk dat het team elkaar scherp houdt en aanspreekt wanneer iets niet gaat zoals afgesproken.’’

Lees ook: Brasserie Beeckestijn uitgeroepen tot restaurant van het jaar 2022

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige vak- en hoofdjury tot stand komt. Ondernemers moesten zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing. In een eerste ronde hebben alle deelnemende terrassen twee anonieme, onaangekondigde bezoeken gekregen. Tijdens deze bezoeken letten juryleden op tientallen aspecten van het terras. Na de eerste ronde kregen de honderd best scorende terrassen opnieuw bezoek van een vakjurylid, anoniem, waarna de lijst in de juiste volgorde is gezet.

Dit artikel met foto verscheen eerder in het Noordhollands Dagblad.