Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond 12 november is spoedoverleg gevoerd met gemeente Velsen, leveranciers en deelnemende partijen. De evenementenvergunning zal per omgaande moeten worden aangepast.

De Castle Christmas Fair is zowel een indoor als outdoor fair, heeft meerdere horecapunten met muziekoptredens en wordt niet aangemerkt als doorlooplocatie. Naast de wijzigingen van de openingstijden zullen naar verwachting meerdere maatregelen dienen te worden getroffen.

 

Er is helaas geen duidelijkheid hoe deze maatregelen zich zullen verhouden tot de uitvoering van de kerstmarkt, de veiligheid van de bezoekers en de wijzigingen in de vergunning. Erg spijtig aangezien de opbouwwerkzaamheden niet langer kunnen wachten; de fair vangt donderdag 18 november 11:00 uur aan.

De organisatie is hierdoor genoodzaakt de fair te verplaatsen naar 2022. De beslissing valt hen erg zwaar.

 

Aangeschafte tickets blijven geldig voor editie 2022, ook tickets die in 2020 zijn aangeschaft. U kunt hetzelfde ticket gebruiken voor de Castle Christmas Fair editie 2022. Hiermee steunt u het evenement en blijft het mooie initiatief behouden voor betere tijden.

Voor vragen verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@castlechristmasfair.nl