Hendrick de Keyser heeft sinds begin september een nieuwe coördinator voor het Museumhuis. Annelies de Leeuw stelt zich hierbij graag aan jullie voor:

Mijn naam is Annelies de Leeuw en per 1 september 2019 ben ik sectorcoördinator voor de regio Haarlem-Kennemerland voor Vereniging Hendrick de Keyser. Van oorsprong een tukker, maar al heel wat jaartjes woonachtig in het westen. Mijn werkzame leven ben ik begonnen op een groot reclamebureau in Amsterdam. Met veel plezier aan reclame campagnes gewerkt als traffic manager. Regelen, planning, begroten van conceptontwikkeling tot uitwerking studio en fotografie.

Vijftien jaar geleden in Haarlem komen wonen en moeder van twee prachtige kinderen die inmiddels op de middelbare school zitten. De laatste jaren ben ik producer geweest op kinderfilmfestival Cinekid Amsterdam en een groot event georganiseerd voor Haarlem plastic vrij.

Vorig jaar heb ik een opleiding professioneel organizer voltooid. Via een bewindvoerder regel ik allerlei zaken zoals verhuizingen voor mensen die door omstandigheden dit niet meer zelf kunnen. Het is totaal ander werk dan de reclamewereld waar ik uit kom en heb bewust deze keuze gemaakt, het werk geeft me veel voldoening.

Coördinator Museumhuizen Haarlem-Kennemerland is een mooie aanvulling op mijn bestaande werkzaamheden. In mijn vrije tijd lees ik graag en bezoek met grote regelmaat musea. De natuur is een inspiratiebron voor mij en ik hou van lange wandelingen maken. Wat ik belangrijk vind in het leven is nieuwsgierig blijven en je verwonderen.

Het voelt als een voorrecht om voor Verenging Hendrick de Keyser te mogen werken. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Groet,
Annelies de Leeuw