In juni wordt Buitenplaats Beeckestijn officieel onderdeel van het Museumhuizen-netwerk van Vereniging Hendrick de Keyser.

Denk jij je thuis te voelen in dit magnifieke huis? De eigenaar van het pand, Vereniging Hendrick de Keyser, is op zoek naar vrijwilligers om samen met de bezoekers het huis tot leven te brengen. Beeckestijn is een 18de eeuwse buitenplaats van ongekende allure. Als bezoeker kun je die allure echt ervaren door een boek te lezen op de bank of door je verder te verdiepen in de plattegrond van het huis.

In het Museumhuis werkt een groep vrijwilligers die altijd samen bezig zijn in het huis. Als vrijwilliger ben je vooral bezig met het ontvangen van de gasten. Esly van Dam, hoofdcoördinator vrijwilligers: “We horen van veel bezoekers dat ze het persoonlijke en gastvrije ontvangst in de Museumhuizen erg waarderen. Onze vrijwilligers ontvangen de bezoekers net zoals je dat thuis zou doen; hartelijk en persoonlijk.” Specifieke voorkennis of ervaring is niet nodig.

Meer weten? Mail Esly van Dam of bel 020-5210630.

Foto: Vereniging Hendrick de Keyser