Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid is komende zomer de plek waar kunstwerken van onder anderen Armando te zien zijn. Dat is bekendgemaakt door galeriehouder Rob de Vries, die betrokken is bij de tentoonstelling die vanaf 8 juli tot en met 30 september duurt.
Er is nog weinig bekend over het te tonen materiaal. De expositie, die in de stijlkamers en de hal van Huis Beeckestijn in Velsen-Zuid is komende zomer de plek waar kunstwerken van onder anderen Armando te zien zijn.

De naam van het bijzondere evenement is Resonance. Behalve kunstwerken van de hand van Armando zullen er werken getoond worden van Sjoerd Buisman, Ewerdt Hilgeman, Jos Kruit, Piet Tuytel en Jan Maarten Voskuil.
Armando, een van de belangrijkste Nederlandse kunstenaars van het moment, toont momenteel een overzicht van zijn werken in China. In Guangzhou bevinden zich ruim dertig iconische schilderijen uit alle periodes, maar er zijn ook tekeningen, sculpturen en grafisch werk te zien. Deze tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met het Museum Oud-Amelisweer, dat deze werken nog enige tijd in bruikleen heeft. Het Guangdon Museum is een van de grootste musea in Zuid-China.
Armando werkt onder meer in het atelier van Sjoerd Buisman in Haarlem. Twee jaar geleden had Museum Kranenburgh in Bergen een Armando-expositie.

(Bron: Haarlems Dagblad, 14 mei 2018)